Vul uw zoekopdracht in:
Experts in ergonomisch advies

Privacy statement

PRIVACY STATEMENT

  1. 1.                   Algemeen

In dit privacy statement geeft Backshop BV  informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Backshop BVgevestigd aan de Vareseweg 43, 3047 AT Rotterdam en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 24283470. Backshop BV is bereikbaar via telefoon 010 – 470 26 11 en per e-mail: info@backshop.nl

Backshop BV is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website www.Backshop BV.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd.

Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website vanBackshop BV de gebruikers van de apps van Backshop BV de klanten van Backshop BV hun relaties, de bezoekers van evenementen van Backshop BV verder alle personen van wie Backshop BV persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Backshop BV.

  1. 2.                   Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door Backshop BV worden verwerkt zijn (a) persoonsgegevens die u via de website www.backshop.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven, (b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.backshop.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen.

Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer.

Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

  1. 3.                   Gebruik van persoonsgegevens

Backshop BV gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven:

-          Versturen van bestelde artikelen naar het opgegeven adres.

-          Versturen van facturen naar het opgegeven emailadres.

-          Versturen van digitale nieuwsbrieven

  1. 4.                   Inschakeling van derden

Backshop BV heeft voor het verwerken van uw persoonsgegevens HVMP Marketing gevestigd aan de Vlasmarkt 1A, 3011 PZ Rotterdam ingeschakeld, die uitsluitend in opdracht van Backshop BV persoonsgegevens verwerkt. Backshop BV heeft met HVMP een verwerkersovereenkomst afgesloten.

  1. 5.                   Doorgifte buiten de (Europese Economische Ruimte) EER

Uw persoonsgegevens worden niet buiten de EER verwerkt.

  1. 6.                   Cookies

Deze website van Backshop BV maakt gebruik van zogenaamde functionele en analytische 'cookies'.  Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die bij bezoek aan een website op uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. De functionele cookies worden gebruikt om de beleving van onze website bezoekers verbeteren en inspelen op de behoefte van onze bezoekers.

De analytische cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden over het gebruik van onze website. Backshop BV gebruikt hiervoor Google Analytics van Google, Inc. Backshop BV heeft Google Analytics cookies 'privacy vriendelijk' ingesteld, in lijn met de handleiding hierover van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat de gegevens die met Google Analytics worden verzameld, zo veel mogelijk zijn geanonimiseerd en dat Google uw volledige IP-adres nooit zal verwerken, maar altijd het laatste octet van uw IP-adres maskeren. Google gebruikt de verzamelde gegevens niet voor eigen doeleinden want Backshop BV heeft geen toestemming aan Google gegeven om de verzamelde gegevens daarvoor te gebruiken. Backshop BV maakt voorts geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De verzamelde gegevens worden door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Hiervoor iseen verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, Inc. Lees voor meer informatie het privacybeleid van Google Analytics. Wilt u geen Google Analytics cookies accepteren klik dan hier. U kunt cookies ook uitschakelen door in de instellingen van uw browser alle of slechts bepaalde cookies te weigeren. Houd u er rekening mee dat wanneer u bepaalde cookies niet accepteert, u bepaalde functionaliteiten van de website niet kunt gebruiken en het gebruiksgemak van de website beperkt wordt.

 

  1. 7.                   Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens / Klachten

7.1.             Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit Privacy statement kan de betrokkene Backshop BV bereiken via telefoon 010 - 470 26 11 en per e-mail: info@backshop.nl

7.2.             Ontvangers van nieuwsbrieven kunnen zich afmelden door een e-mail te zenden naar info@backshop.nl of via de nieuwsbrief zelf af te melden.

7.3.             Als u een klacht heeft over hoe Backshop BV uw persoonsgegevens verwerkt, dan kunt u contact met Backshop BV opnemen door een mail te sturen naar info@backshop.nl of te bellen met 088- 262 44 00 Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

  1. 8.                   Bewaartermijn

8.1.             Backshop BV bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan wet- en regelgeving.

  1. 9.                   Beveiliging

9.1.             Backshop BV heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van Gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

  1. 10.               Wijzigingen in het Privacy statement

10.1.         Backshop BV behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Backshop BV adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op 23 april 2018.

 

Instructievideo’s voor gezond en veilig beeldschermwerk

Een goede basis voor het voorkomen van RSI/KANS is een verantwoorde houding en werkgedrag. Bekijk onze korte instructievideo’s:

Ergonomische muis - Ergonomisch toetsenbord

Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kan cookies ook niet accepteren.